Siirry sisältöön

Ratkaisut

Moderni toimintamalli

Hygga tarjoaa uudenlaisen tavan tuottaa terveydenhuollon palveluita henkilöstön voimavaroja sujuvasti hyödyntäen ja tiedolla johtaen. Innovatiivinen toimintamalli rakentuu kehittämämme modernin toiminnanohjausjärjestelmän, Hygga Flown ympärille.  Reaaliaikainen resurssien ohjaus parantaa toiminnan hallittavuutta, edistää merkittävästi henkilöstön tyytyväisyyttä, lisää toiminnan läpinäkyvyyttä ja kirkastaa asiakaskokemusta nykyaikaisin keinoin. Älykäs toimintamalli taipuu loistavasti sekä suun terveydenhuoltoon, että perusterveydenhuoltoon sillä se ei ota kantaa kliiniseen työhön.

Hygga Flow käytännössä

Ratkaisun käyttöönotto käy helposti nimetyn palvelupäällikön ja koko palvelutiimin tiiviin yhteistyön ja tuen avulla. Räätälöimme palvelukokonaisuuden aina toiveidesi mukaan: voit esimerkiksi alkuun valita pelkän toiminnanohjausjärjestelmän ja myöhemmin laajentaa täyden palvelun kokonaisuuteen. Täyden palvelun kokonaisuudessa saat toiminnanohjausjärjestelmästä kaiken irti palvelutiimin osaamisen ja analyyttisen tuen avulla.


Suun terveydenhuolto

Suun terveyspalveluiden kehittäminen on ollut alusta alkaen toimintamme perusta, sillä toimintamalli on hioutunut nykytilaansa vuosien kehitystyön myötä. Positiiviset kokemukset niin organisaation, henkilöstön kuin asiakkaiden suusta on vahvistanut mallin asemaa toimivana ratkaisuna suun terveydenhuollossa.

Lue lisää suun terveydenhuollon ratkaisusta

Perusterveydenhuolto

Suun terveydenhuollosta saatujen hyvien kokemusten perusteella toimintamalli on nähty mahdollisuutena tuottaa loistavia hyötyjä myös perusterveydenhuollon puolelle. Helposti skaalattavissa oleva toiminnanohjausjärjestelmämme taipuu palvelemaan myös perusterveydenhuollon spesifejä tarpeita. 

Lue lisää perusterveydenhuollon ratkaisusta

Ajankohtaista