Siirry sisältöön

Hygga Flow

Hygga tarjoaa asiakkailleen uudenlaisen tavan tuottaa terveydenhuollon palveluita henkilöstön voimavaroja sujuvasti hyödyntäen ja tiedolla johtaen. Innovatiivinen ja älykäs toimintamalli rakentuu kehittämämme modernin toiminnanohjausjärjestelmän, Hygga Flown, ympärille.  Reaaliaikainen resurssien ohjaus parantaa toiminnan hallittavuutta, edistää merkittävästi henkilöstön tyytyväisyyttä ja kirkastaa asiakaskokemusta nykyaikaisin keinoin. Hygga Flow mahdollistaa joustavat hoitoajat ja sujuvan potilasvirranohjauksen, joiden avulla järkevöitetään ammattilaisresurssien käyttöä, minimoidaan tyhjäkäyntiä ja vähennetään terveydenhuollon prosesseista aiheutuvaa hukkaa.

Hygga Flow on käytetty ratkaisu suunterveydenhuollossa ja todistetusti toimiva malli myös perusterveydenhuollossa.

Mistä arvo syntyy?

Lyhentyneet hoitojonot
Nopeampi hoitoonpääsy
Mahdollisuus potilaan kokonaishoitoon yhdellä kerralla
 Parempi työssäjaksaminen henkilökunnalle
✓ Läpinäkyvä resurssien reaaliaikainen mitoitus
Informatiivinen data tiedolla johtamisen tueksi
Parempi asiakaskokemus kiireettömän kokonaishoidon myötä

Asiakaskuntamme koostuu eri kokoisista toimijoista niin julkisella, kuin yksityiselläkin sektorilla Suomessa, Ruotsissa ja Keski-Euroopassa. Helposti käyttöönotettava toimintamallimme on hyvin skaalautuva kokonaisuus, jota pystymme kuitenkin tarvittaessa räätälöimään jokaisen yksikön henkilökohtaisiin tarpeisiin. Malliamme voi hyödyntää niin pienemmissä yksiköissä kuin myös suuremmilla klinikoilla. Hygga-klinikallamme Kampissa operoidaan jo yli 22 hoitohuonetta mallimme avulla.

Tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa on tärkeää: järjestelmää kehitetään eteenpäin suuntaavasti, huomioiden asiakkaiden kokemukset sekä tulevaisuuden näkymät.  Hyggan palvelukokonaisuus tarjoaa tuen joka käänteessä: kokonaisvaltainen tuki käyttöönoton joka vaiheessa, jatkuva palvelutuki, kuukausittaiset palaverit, syventävät koulutukset ja oma nimetty palvelupäällikkö. Toimintamalli tarjoaa myös tuen tiedolla johtamiseen: yksikön toiminnasta kertyvä data on vapaasti asiakkaan hyödynnettävissä sellaisenaan sekä tarjoamme myös tuen toiminnan kehitykseen dataa analysoimalla.

Ajankohtaista