Siirry sisältöön

Kumppanuus

Pohjoismaiden käytetyin terveydenhuollon toiminnanohjausratkaisu on Hyggan käsialaa. Modernin toiminnanohjausjärjestelmämme avulla on palveltu jo yli miljoonaa asiakasta Suomessa ja Ruotsissa. Palvelumme avulla voimme todistetusti tehostaa klinikoiden toimintaa, henkilöstön ja asiakkaiden tyytyväisyyttä kasvattaen. Hygga Flow:n avulla voit saavuttaa klinikkasi täyden potentiaalin:  yli 500 000 onnistunutta hoitokäyntiä Hygga Flow:n avulla todistavat järjestelmän toimivuuden.

Aalto-yliopiston tutkimus (Nenonen,T. 2015) todistaa, että Hyggan modernin toimintamallin avulla on mahdollista tehdä +90% enemmän toimenpiteitä ja hoitaa +68% enemmän potilaita vuosittain verrattuna perinteiseen malliin ottaen huomioon kliinisen henkilöstön määrän.

Lähde: Aalto yliopisto, Nenonen 2015

Kumppanin mahdollisuudet

Tarjoamme kumppaniyrityksillemme hienon mahdollisuuden konsultointiliiketoiminnan rakentamiseen. Tuemme onnistumista joustavalla kumppanuusohjelmallamme, johon sisältyy mm. jatkuva markkinointi-, myynti- ja tekninen tuki.  Mikäli yrityksellänne on aiempaa osaamista tai halua laajentua terveydenhuollon saralla, Hygga Flow tarjoaa erinomaisen työkalun seuraavaan vaiheeseen. Hyggan ohjelmistotuotteet skaalautuvat ja ovat räätälöitävissä erikokoisten asiakasorganisaatioiden tarpeisiin. Avointen rajapintojen ansioista tuotteet ovat myös integroitavissa erilaisiin potilastietojärjestelmiin. Oman Hygga -klinikkamme asiantuntijat ovat käytettävissänne ja varmistavat hankkeiden onnistumisen!

Asiakkaamme arvostavat Hygga Flow- ratkaisua, sillä se tarjoaa avaimet tulevaisuuden haasteisiin:

✓  Terveydenhuollon hoitohenkilökunnasta on globaalisti pulaa. Sama työ pitää jatkossa tehdä pienemmällä henkilöstömäärällä.
 Asiakastyytyväisyydellä on yhä suurempi merkitys kilpailussa.
✓ Jotta terveydenhuoltoa voidaan tulevaisuudessa tuottaa riittävän tehokkaasti, tarvitaan uusia toimintamalleja.

Kumppanuusmallit

Hyggan kumppanuusmalleissa on erilaisia vaihtoehtoja, joista voidaan muodostaa juuri teidän yritykselle sopiva kokonaisuus.

1. Asiantuntijakumppanuus sopii hyvin teille, mikäli näette asiakkaillanne tarvetta kehittää toiminnanohjausta ja haluaisitte toimia suosittelijana ja asiantuntijana hankkeissa.
2. Konsultointikumppanuus on suunniteltu etenkin organisaatioille, joilta löytyy osaavia konsultteja terveydenhuollon saralla ja haluatte laajentaa tarjoamaanne sekä syventää asiakassuhdetta ohjelmistoon liittyvillä palveluilla.

Oletko kiinnostunut Hyggan kumppanuusmalleista, ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Ajankohtaista