Siirry sisältöön

Asiakaslupaus

Asiakkaanamme olet meille tärkein. Käytännön kokemuksemme terveydenhuollosta mahdollistaa ymmärryksen toimialan erityispiirteistä. 

Hyggan asiakaslupaus

”Teemme terveydenhuollosta sujuvampaa. Terveydenhuollossa sujuva arki, iloinen henkilöstö ja tyytyväiset asiakkaat ovat tuottavuuden keskiössä. Kehitämme ratkaisumme todellisten asiakastarpeiden mukaisesti yhdessä klinikkamme ja asiantuntijalääkäreidemme kanssa. Lupaamme 30% enemmän aikaa hoitotyöhön.”

Asiakaslupauksen taustaa

Terveydenhuollon prosessit ovat usein monimutkaisia. Terveydenhuollossa sujuva arki, iloinen henkilöstö ja tyytyväiset asiakkaat ovat tuottavuuden keskiössä.

Toiminnan selkeyttäminen hyödyntää niin potilaita kuin palveluntuottajaa. Hyvät tulokset eivät saa olla pelkästään yksilöiden sankarisuoritusten varassa.

Hoitotyö on päätöksiä. Hyvät päätökset vaativat aikaa ja tietoa. Mitä enemmän kaikkea muuta tekemistä voidaan automatisoida, sitä parempia päätökset sekä niiden myötä hoitotyö ovat.

Eri vaiheita sisältävät tehtävät tuntuvat monimutkaisilta, mikäli tieto täytyy etsiä eri järjestelmistä tai papereilta. Keskeisten resurssien, henkilöstön, tilojen ja laitteiden, hyvä hallinta on potilaan hoidon toteutumisen kannalta tärkeää.

 

 

Ajankohtaista