Siirry sisältöön

Yritys

Hygga on vuonna 2010 perustettu kotimainen terveydenhuollon digitaalisten järjestelmien uranuurtaja ja kapinallinen. Yrityksemme kehittää uudenlaista, tulevaisuuden reaaliaikaista toiminnanohjausta etenkin terveydenhuollon sektorille. Resurssien- ja prosessien hallintaan keskittyvä toiminnanohjauksen malli on laajalti käytössä oleva, hyvin skaalautuva ratkaisu sekä julkisella, että yksityisellä puolella. Toimintamallin kunta-asiakkaita ovat mm. Porvoo, Kirkkonummi, Rauma ja Jyväskylä. Ruotsissa Norrbottenin maakunnassa sijaitseva Luulajan kaupunki ja  Tukholman keskustassa vaikuttava yksityinen klinikka AquaDental Express ovat mallin tyytyväisiä asiakkaita.

Showroom suunnannäyttäjänä

Kampissa sijaitseva hammashoidon klinikka toimii mallin showroomina tarjoten yksilöllistä hammashoitoa nopeasti, yksilön tarpeet huomioiden.  Hygga -klinikka on 18 hoitohuoneellaan yksi Suomen suurimpia hammaslääkäriasemia. Ainutlaatuinen yhdistelmä kliinisen toiminnan ammattilaisia ja tietoteknisen, rohkean kehityksen osaajia mahdollistavat alustan, jonka avulla voimme rakentaa uusia ratkaisuja tulevaisuuden tarpeisiin. Sijoitusyhtiö Panostaja omistaa enemmistöosuuden Hyggasta. Muut omistajat ovat yrityksen avainhenkilöitä.

Moderni toimintamalli

Malli parantaa toiminnan hallittavuutta, edistää henkilöstön tyytyväisyyttä, lisää toiminnan läpinäkyvyyttä ja kirkastaa asiakaskokemusta nykyaikaisin keinoin. Missionamme on tarjota laadukkaampia ja helpommin saatavissa olevia terveydenhuoltopalveluita kaikille, myös kansainvälisesti.  Tärkeät arvomme heijastuvat kaikkeen mitä teemme. Noin 85 elämäniloista hyggalaista työskentelee Helsingin keskustassa, Kampin välittömässä läheisyydessä.

Kansainvälistymisen askeleet

Hygga Solutions on todistetusti toimiva ratkaisukokonaisuus terveydenhuollon sektorilla. Toimintamallin käyttöönotto käy jouhevasti, sillä helposti skaalautuva malli pystytään integroimaan hyvin yrityksen toimintoihin. Ratkaisu on todistetun toimivuutensa ansiosta laajentunut Suomen ulkopuolelle niin yksityisellä kuin julkisella puolella. Tavoitteena on laajentua kansainvälisesti pidemmälle sekä kumppaneiden, että suorien kontaktien avulla.  Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Hyggalle Avainlippu- ja Design From Finland -tunnukset merkkinä suomalaisesta työstä ja palveluinnovaatiosta.

Ajankohtaista