Siirry sisältöön

Yritys

Hygga on vuonna 2010 perustettu kotimainen terveydenhuollon digitaalisten järjestelmien edistäjä ja uranuurtaja. Yrityksemme kehittää uudenlaista, tulevaisuuden reaaliaikaista toiminnanohjausta etenkin terveydenhuollon sektorille sekä suun terveyden että perusterveydenhuollon puolelle.  Resurssien- ja prosessien hallintaan keskittyvä toiminnanohjauksen malli, Hygga Flow, on laajalti käytössä oleva, hyvin skaalautuva ratkaisu sekä julkisella että yksityisellä puolella. Toimintamallimme kunta-asiakkaita Suomessa ovat Porvoo, Kirkkonummi, Pori, Rauma, Jyväskylä, Lappeenranta ja Imatra. Todistetusti tehokas Hygga Flow-malli soveltuu perusterveydenhuollon ratkaisuksi niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla. Perusterveydenhuollossa Hygga Flow on käytössä mm. Porvoon läntisellä terveysasemalla.

Showroom suunnannäyttäjänä

Kampissa sijaitseva hammashoidon klinikkamme toimii mallin showroomina tarjoten yksilöllistä hammashoitoa nopeasti, yksilön tarpeet huomioiden.  Hygga -klinikka on 22 hoitohuoneellaan yksi Suomen suurimpia hammaslääkäriasemia. Ainutlaatuinen yhdistelmä kliinisen toiminnan ammattilaisia ja tietoteknisen, rohkean kehityksen osaajia mahdollistavat alustan, jonka avulla voimme rakentaa uusia ratkaisuja tulevaisuuden tarpeisiin. Sijoitusyhtiö Panostaja omistaa enemmistöosuuden Hyggasta. Muut omistajat ovat yrityksen avainhenkilöitä.

Moderni toimintamalli

Malli parantaa toiminnan hallittavuutta, edistää henkilöstön tyytyväisyyttä, lisää toiminnan läpinäkyvyyttä ja kirkastaa asiakaskokemusta nykyaikaisin keinoin. Missionamme on tarjota laadukkaampia ja helpommin saatavissa olevia terveydenhuoltopalveluita kaikille, myös kansainvälisesti.  Tärkeät arvomme heijastuvat kaikkeen mitä teemme. Yli 100 elämäniloista hyggalaista työskentelee Helsingin keskustassa, Kampin välittömässä läheisyydessä.

Kansainvälistymisen askeleet

Hygga Solutions on todistetusti toimiva ratkaisukokonaisuus terveydenhuollon sektorilla. Toimintamallin käyttöönotto käy jouhevasti, sillä helposti skaalautuva malli pystytään integroimaan hyvin yrityksen toimintoihin. Ratkaisu on todistetun toimivuutensa ansiosta laajentunut Suomen ulkopuolelle niin yksityisellä kuin julkisella puolella. Ruotsissa Örebron läänissä, Lindesbergin kunta on myös mallimme tyytyväinen asiakas. Keväällä 2020 Hygga Flow -toimintamalli otettiin lisäksi käyttöön kahdella yksityisellä hammasklinikalla Hollannissa sekä yhdellä belgialaisella hammasklinikalla. Tavoitteena on laajentua kansainvälisesti pidemmälle sekä kumppaneiden että suorien kontaktien avulla.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Hyggalle Avainlippu- ja Design From Finland -tunnukset merkkinä suomalaisesta työstä ja palveluinnovaatiosta.

Hygga sosiaalisessa mediassa

Tervetuloa seuraamaan matkaamme sujuvien terveydenhuollon palvelujen ja ratkaisujen kehittäjänä niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Löydät meidät LinkedInistä.

Ajankohtaista