Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Hygga Flow käyttöön uudessa läänissä länsinaapurissa

Hygga Flow otetaan käyttöön Ruotsin Folktandvården Västernorrlandin läänin julkisessa hammashoidossa. FTV Västernorrland on astumassa Hygga-matkalle kohti sujuvampia suun terveydenhuollon palveluita tammikuun lopussa 2024. Mallimme on saanut paikallisesti nimen Folktandvården Flex, jonka käyttö aloitetaan Sundsvallista.

Vuoropäälliköt Frida Backman, Cecilia Berglind ja Matilda Pettersson / Folktandvården Centrum

Hyggan ja FTV Västernorrlandin pitkän aikavälin tavoitteena on tarjota potilaalle enemmän hoitoa jokaisella käynnillä ja optimoida hoitohenkilökunnan resursseja sujuvasti. Julkisen suun terveydenhuollon jonot ovat pitkät ja käytettävissä olevaa hoitohenkilökuntaa on rajallisesti, joten nyt on tarpeen tehdä muutoksia, jotta haasteisiin voidaan vastata. Tässä Hygga on avuksi, sillä mallimme mahdollistaa joustavat hoitoajat ja tarjoaa potilaille mahdollisuuden saada kaikki tarvittavat hoidot jo ensimmäisen käynnin aikana, mikä puolestaan lyhentää tehokkaasti hoitojonoja ja lisää hoidon saavutettavuutta.

Yksikönjohtaja ja FTV Flex projektipäällikkö Britt-Marie Nilsson / Folktandvården Centrum

Hygga on mukana tukemassa läpi toiminnan ja tutkimme jatkuvasti yhdessä, miten voisimme vielä sujuvoittaa toimintaa entisestään ja löytää ne parhaat käytännöt, joiden avulla toiminta on entistä sujuvampaa ja tehokkaampaa.

Olemme Hyggalla iloisia siitä, että voimme auttaa parantamaan työympäristöä ja vähentää hoitohenkilökunnan kiireisiä aikatauluja ja stressiä päivän läpiviennissä. Odotamme innolla tiivistä yhteistyötä, jossa yhdessä teemme Folktandvården Flexistä ja Hygga Flow’sta menestyksen Folktandvården Västernorrlandin läänissä!

Lämpimästi tervetuloa Hygga perheeseen FTV Västernorrland!