Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Hygga rantautuu Oma Hämeeseen

Oma Häme – Kanta-Hämeen hyvinvointialue ottaa Hygga Flow-mallin käyttöön suun terveydenhuollossa maaliskuussa 2024. Kerralla kuntoon -toimintamallilla haetaan monia hyötyjä: mahdollistetaan asukkaille parempi hoidon saatavuus, lyhyemmät hoitojaksot ja enemmän toimenpiteitä yhden käynnin aikana.

Käyttöönottoprojektia on työstetty tehokkaasti viime syksystä lähtien, jotta kaikki on valmiina kevättä varten. Projektipäällikkömme Salla Hårdh kuvaileekin projektia lennokkaaksi ja odottaa innolla toiminnan alkamista.

”Käyttöönottoprojekti starttasi lennokkaasti ennen vuoden vaihetta ja olemme hyvää tahtia lähestymässä varsinaista käyttöönottoa. Tämän vuoden puolella olemme päässeet jalkautumaan Hämeenlinnan yksikköön ja tutustumaan niin henkilökuntaan kuin tiloihin. Oma Hämeen huippuporukan kanssa saamme varmasti hyviä tuloksia aikaan. Tavoitteenamme on lyhentää potilaiden hoitojaksojen pituutta sekä parantaa hoidon saatavuutta. Hyggan tiimi on tuttuun tapaan vahvasti tukena niin käyttöönottoprojektissa kuin käyttöönoton jälkeen normaalissa toiminnassa. Itse odotan innolla toiminnan aloittamista yhdessä alueen ammattilaisten kanssa”, kertoo Hyggan projektipäällikkö Salla Hårdh.

Tervetuloa Hygga-kerhoon Oma Häme! 🎉

Uutiset aiheesta

Yle 23.11.2023: Hämeenlinnalaisten hampaat hoidetaan kertakäynnillä kuntoon ensi keväästä alkaen
Hämeen Sanomat 16.1.2024: Oma Häme kokeilee Jukolan hammashoitolassa uutta ajanvarausta – Hampaat koitetaan nyt saada yhdellä käynnillä kuntoon
Yle 28.2.2024: Hampaat kerralla kuntoon -kokeilu alkaa maaliskuussa Hämeenlinnassa