Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Kevään Benchmark-tapahtuma

Kiitos asiakkaillemme antoisasta Benchmark-päivästä!

Lukuisat hyvinvointialueet osallistuivat kevään vuosittaiseen Benchmark-tapahtumaan, jota vietettiin 7.5.2024. Tapahtumaa emännöi mallikkaasti palvelupäällikkömme Salla Hårdh. Päivä oli kaksiosainen ja koostui asiakkaidemme kanssa käydystä dataosuudesta sekä odotetusta suun terveydenhuollon vuoropäälliköille suunnatusta workshopista.

Dataosuus: kaikkien asiakkaidemme tärkeimmät mittarit kehittyivät positiiviseen suuntaan. ⬆️

  • Erityisesti kerralla kuntoon % on noussut vertailujaksolla.
  • Useimmilla HVAilla on voitu mallimme kautta tarjota kokonaishoitoa yli 60 % potilaista.

Vuoropäälliköiden workshop:

  • äänessä HVAiden Hygga Flow-mallin parissa työskentelevät vuoropäälliköt.
  • käytännön vinkkejä yksiköiden päivien läpivientiin ja operatiivisen työn tueksi.

Vuoropäälliköt jakoivat parhaat vinkkinsä mallin kanssa työskentelyyn. Vertaistuen saaminen kollegalta on erittäin tärkeää, sillä se auttaa meitä jokaista kehittymään, rakentamaan parempaa arkea niin itsellemme kuin kollegoille. Yksiköiden vuoropäälliköt ovat toiminnan sydän ja kantava voima, joten iso kiitos rohkeasta heittäytymisestä ja kokemustenne jakamisesta! Viedään yhdessä löydöksiä eteenpäin ja sujuvoitetaan toimintaa entisestään!

Iso kiitos kaikille osallistumisesta ja uusien näkökulmien jakamisesta! Tavataan Benchmarkin osalta taas syksymmällä. Kenties isommalla estradilla ✨

Ps. Miten ihanaa olikaan päättää päivä positiiviseen palautteeseen, jonka Salla sai onnistuneen tapahtuman jälkeen:

”Kiitos Salla! Erittäin ammattitaitoisesti ja mielenkiintoisesti vedetty! Olemme koko keskijohto tähän osallistuneet osana kehittämispäiväämme tulevaa ajatellen. Kenenkään aika ei ole mennyt hukkaan.”