Siirry sisältöön

Meille töihin?

Hyggan toimistolla Kampissa työskentelee noin 15 alansa osaajaa. IT-kehitystiimi ja palvelutiimi luovat yhdessä uudenlaisia ratkaisuja modernin toiminnanohjauksen kehittämiseksi loistoonsa. Sparraamista rakastavat ohjelmistokehittäjät, tiedonjanoiset analyytikot, energiset palvelupäälliköt sekä luovat markkinoinnin ja myynnin ammattilaiset luovat yhdessä pirskahtelevan inspiroivan työilmapiirin, jolla syntyy loistavia tuloksia!

Tiimissämme on tärkeää jakaa tietoa ja tukea muita hyvässä hengessä, rohkeutta on pyytää apua ja kysyä neuvoa. Me toivomme käytännönläheistä otetta työskentelyyn ja sisäistä paloa innovointiin. Yhteinen missiomme on luoda terveydenhuoltoalan palvelut laadukkaammiksi ja mahdollistaa sujuvampi saatavuus kaikille, yksilön ehdoilla.  Oletko valmis vastaamaan tähän haasteeseen?

Miksi Hygga?

Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa voit aidosti vaikuttaa asioiden kulkuun. Hyvän tiimihengen lisäksi toimistomme keskeinen sijainti (parhaat lounaspaikat kivenheiton päässä!) ja uusien, modernien teknologioiden käyttö helpottavat elämääsi. Haluamme tiimiläistemme jaksavan hyvin ja nauttivan työstään. Tarjoamme joustavia työaikoja oman elämän rytmin sovittamiseksi, sillä perhe ja vapaa-aika ovat tärkeitä. Arvojemme mukaisesti arvostamme hyvää yhteistyötä, uskaliasta rohkeutta ja tarttuvaa elämäniloa! Hygga sai vuonna 2018 tunnustuksen yhtenä Suomen innostavimpana työpaikkana.

Sinustako hyggalainen?

Liity kunnianhimoiseen tiimiimme, jossa pääset kehittämään ja kehittymään yhdessä muiden tuella!

Katso avoinna olevat paikkamme alta:

 

Ajankohtaista