Siirry sisältöön

Yhteistyössä: Dental Mammoth

Dental Mammoth Oy tukee hammasalan ammattilaisia ja opiskelijoita kliinisessä työssä, ammatillisessa kehittymisessä sekä tiedon löytämisessä. Yritys on vuonna 2012 perustettu asiantuntijaorganisaatio, joka vie Suomessa kehitettyjä, toimiviksi havaittuja tuotteita globaaleille markkinoille, joilla käytämme parhaita, paikallisia asiantuntijoita tuotteiden lokalisoinnissa. Toiminnan ytimessä on kustantaminen, johon liittyy lukuisia lisäarvopalveluita.

Suomessa dentalmammoth.fi -verkkoportaali on integroitu Terveysportin Hammaslääketiede ja suun terveys -osion kanssa. Muihin maihin paikallistetut verkkoportaalit julkaistaan paikallisten yhteistyökumppanien kanssa. Tästä pääset tutustumaan Hyggan esittelyyn Dental Mammothin sivuilla.

Kliinisesti tärkeitä sovellusalueita ovat potilastietojärjestelmiin integroidut ratkaisut, jotka mahdollistavat Päätöksen tuki -toimintojen hyödyntämisen potilaskohtaisesti kliinisessä työssä. Yrityskumppaniemme tarjoamat tieto- ja koulutussisällöt tukevat lisäksi kliinikoiden työtä ja kouluttautumista.

Tutustu lisää Dental Mammothin toimintaan ja lataa englanninkielinen esite:
Dental Mammoth esite

Yhteistyötiedote huhtikuu 2021: Yhteistyötiedote Hygga Oy ja Dental Mammoth Oy 2021

Ajankohtaista