Siirry sisältöön

Yhteistyössä: Straight Dental

Hollantilainen jakelija Straight Dental pyrkii luomaan uudenlaisen standardin, joka perustuu laatuun ja läpinäkyvyyteen kaikissa kohtaamisissa. Tavoitteenaan heillä on etsiä ja valita korkealaatuisimmat tuotteet ja palvelut kliiniselle suun terveydenhuollon henkilökunnalle ja tarjota erinomaista palvelua, jotta henkilökunta voi tehdä työnsä parhaalla mahdollisella tavalla.

Hyggan vuonna 2019 solmima jakelusopimus Straight Dentalin kanssa on osoittautunut hedelmälliseksi. Straight Dentalin avulla Hygga Flow on otettu käyttöön jo kahdella yksityisellä pilottiklinikalla Hollannissa ja yhdellä Belgiassa. Pilottiklinikat hyödyntävät Hyggan ”Kerralla kuntoon”-toimintamallia, jossa asiakas saa tarvitsemansa hoidon yhdellä käyntikerralla. Lue lisää Hyggan toimintamallista Straight Dentalin kotisivuilta tästä.

”Alkanut yhteistyö hollantilaisklinikoiden kanssa on meille erittäin merkittävä avaus. Olemme rakentamassa kokonaan uutta markkinaa Eurooppaan ja meidän on nyt oltava valmiita ottamaan Suomessakin isoja kehitysloikkia”, Hyggan toimitusjohtaja Jussi Heiniö kuvaa.

Tutustu belgialaiseen pilottiklinikkaan Tand- en Mondzorg Geeliin, joka hyödyntää Hygga Flow-mallia klinikallaan. Pääset myös alta olevista linkeistä tutustumaan lisää Straight Dentalin tuottamiin hollanninkielisiin materiaaleihin ja asiakasvideoon:

Hygga in Dental Tribune 10/2020
Hygga Flow artikel in Blad voor de Mond
Hygga Flow Customer video (Beekpark)

 

Ajankohtaista