Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Ympäristöpalkinto 2022 Örebro läänin Lindesbergin kunnalle!

Onnittelut Folktandvården Lindesbergille ja Folktandvården Direkt -projektille Örebron läänin ympäristöpalkinnon 2022 voittamisesta!

Tuomariston argumentit:
Lindesbergin kunta on onnistunut Folktandvården Direkt -kehitysprojektin avulla muuttamaan toimintaansa kohti ympäristöä ja taloudellisia resursseja säästävään toimintatapaan. Lindesbergin kunta on hyvä esimerkki siitä, kuinka kyky ja halu muuttaa toiminta- ja työskentelytapoja virtaustehokkaammaksi (flow), tuo myönteisiä vaikutuksia myös useista kestävän kehityksen näkökulmista.

Kestävän kehityksen näkökulmasta merkittäviä hyötyjä tuo potilaiden hoitaminen suurelta osin jo ensimmäisellä käynnillä, mikä tarkoittaa pienempää hiilijalanjälkeä vähentyneiden käyntikertojen myötä, sekä vähentämällä klinikan päivittäisiä potilaskäyntejä. Tämä tarkoittaa vähemmän:

  • tarvetta matkustaa
  • kertakäyttöisten materiaalien kulutusta
  • välisiivouksia jokaisen potilaan välillä

Me Hyggalla olemme iloisia ja ylpeitä, että Hygga Flow -mallimme on keskeinen osa tätä projektia! Haluammekin tässä yhteydessä kiittää kaikkia mukana olleita upeasta yhteistyöstä ja odotamme innolla, mitä kaikkea yhteistyömme saa aikaan kohti kestävämpää tulevaisuutta!