Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Hyggalle uusia asiakkuuksia Euroopassa – kansainvälinen jalansija vahvistuu

Hygga Flow -toiminnanohjausmalli on otettu käyttöön kahdella yksityisellä klinikalla Hollannissa kevään 2020 aikana. Kesän ja syksyn aikana Hygga Flow tulee käyttöön lisäksi vielä yhdellä uudella hollantilaisella klinikalla sekä yhdellä belgialaisella klinikalla. Jalansijan saaminen Keski-Euroopassa on ollut Hyggan strateginen tavoite alusta asti ja Hyggan viime vuonna solmima jakelusopimus hollantilaisen Straight Dentalin kanssa on osoittautunut hedelmälliseksi.

”Alkanut yhteistyö hollantilaisklinikoiden kanssa on meille erittäin merkittävä avaus. Olemme rakentamassa kokonaan uutta markkinaa Eurooppaan ja meidän on nyt oltava valmiita ottamaan Suomessakin isoja kehitysloikkia”, Hyggan toimitusjohtaja Jussi Heiniö kuvaa.

Koronavirusepidemia on vaikuttanut merkittävästi suun terveydenhuollon toimijoihin. Epidemia on pakottanut monet klinikat ja hammashoitolat peruuttamaan valtaosan kiireettömän hammashoidon ajoista tai jopa sulkemaan toimipaikat kokonaan kesäkuuhun asti. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että toiminnan kehittäminen tai sen tehostaminen jäisi tauolle. Onkin ollut hienoa huomata, miten projekteja voidaan viedä eteenpäin myös poikkeusaikoina.

Hollannissa ja Belgiassa koronaepidemia sulki kaiken kiireettömän hoidon. Tästä huolimatta saatiin kuitenkin vietyä pilottiklinikoiden käyttöönottoprojekteja eteenpäin aina tuotantoon asti. Käyttöönottoprojektit toteutettiin käytännössä etänä hyödyntäen sähköisiä työkaluja niin yhteydenpidossa kuin koulutuksissakin. Tukeaksemme sekä uusia että vanhoja asiakkaitamme avasimme myös Helsinkiin kevään aikana oman Help deskin, jonka tehtävänä on palvella joustavasti ja mahdollisimman tehokkaasti Hyggan yhteistyökumppaneita.

Projektipäällikkömme Eeva Saarelainen kertoo, miten koronaepidemian aikana saatiin käynnistettyä ja vietyä eteenpäin kansainvälisiä hankkeita.

”Olemme päässeet haastamaan omia toimintatapojamme käyttöönottoprojekteissa ja oppimaan myös täysin uusia työtapoja tänä poikkeusaikana. Jokainen käyttöönottoprojekti on uniikki, mutta yhteinen tahtotilasuun terveydenhuollon toimintatapojen kehittämiseksi on kantava voima ihan jokaisessa projektissa”, kertoo Hyggan projektipäällikkö Eeva Saarelainen.

Toimintamallin kehittäminen Keski-Eurooppalaisessa ympäristössä jatkuu pilottiklinikoiden kanssa myös tulevaisuudessa. Klinikoiden kanssa on asetettu yhdessä tavoitteet uudelle toimintamallille ja tavoitteille konkreettiset mittarit, joita seurataan hankkeiden aikana. Konkreettisten mittareiden kautta tavoitteiden toteutumista on helppo seurata, ja saadaan selkeää palautetta toiminnan kehittämiseksi.

Hygga brings a whole new flow to healthcare!

Kiinnostuitko Hyggan toimintamallista?

Kysy lisää:
Joni Pietiläinen
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 303 7273
joni.pietilainen@hygga.com