Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Hygga mukana EmP-konferenssissa Belgiassa

Digitaalisaatio ja tiedon hyödyntäminen muokkaavat terveydenhuollon tulevaisuutta. Engineer meets Physician (EmP2022) on ensimmäinen belgialaisen sairaalan AZ Deltanin ohjaaman RADar-innovaatiokeskuksen järjestämä tapahtuma, jonka tavoitteena on tuoda insinöörit ja lääkärit yhteen tarjoten erinomaisen foorumin ajatusten vaihtoon ja esittelyihin kohti datalähtöistä terveydenhuoltoa.

EmP2022-tapahtumassa 31.5.-1.6.2022 nostettiin esille terveydenhuollon tietojen käsittelyn, valmistelun, keräämisen kuin hyödyntämisen osalta.

Olemme erittäin iloisia, että Hygga kutsuttiin mukaan konferenssiin, ja meille tarjoutui mahdollisuus nostaa esille kuinka datapohjaista resurssien optimointia voidaan soveltaa hammaslääketieteestä sairaaloihin. Pääsimme jakamaan lavan yhdessä muiden alan huippujen kanssa.

CDO:mme Christoffer Nordström piti kiinnostusta ja keskustelua herättävän puheen tapahtumassa aihealueena: kuinka soveltaa joustavia hoitoaikoja sekä arvo- ja datapohjaista resurssien optimointia hammaslääkätieteestä perusterveydenhuoltoon ja sairaaloihin.

Tutustu koko julkaisuun tästä (englanninkielinen): How to apply data-driven workflow practice from dentistry into hospitals

Mikäli haluat kuulla lisää terveydenhuollon ratkaisustamme, ota rohkeasti yhteyttä:

Christoffer Nordström, Chief Digital Officer
+358 40 525 1231
christoffer.nordstrom@hygga.com

Joni Pietiläinen, Asiakkuuspäällikkö
+358 50 303 7273
joni.pietilainen@hygga.com