Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Sosiaali-ja terveydenhuollon ATK-päivät 2022

Hygga on mukana Sosiaali-ja terveydenhuollon ATK-päivillä Jyväskylässä 10.-11.5.2022.

Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivät tarjoavat hienon mahdollisuuden kuulla ajankohtaisia keskusteluja hyvinvointialueiden palvelujen organisoinnista sekä tavata potentiaalisia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Hyggalaisista messuille osallistuvat toimitusjohtaja Jussi Heiniö, digijohtaja Christoffer Nordström ja Suomen asiakkuuksista vastaava asiakkuuspäällikkömme Joni Pietiläinen. He keskustelevat mielellään yhteistyömahdollisuuksista ja avaavat reaaliaikaisen toiminnanohjausjärjestelmämme Hygga Flow:n toiminta-ajatusta, ja kuinka mallimme voi auttaa tulevia hyvinvointialueita palvelujen saatavuuden parantamisessa ja hoitojonojen purkamisessa kestävällä tavalla.

Olemme tehneet yhteistyötä Porvoon kaupungin terveyspalveluiden kehittämiseksi vuodesta 2018 lähtien suun terveydenhuollossa. Hyvien tulosten myötä tammikuussa 2020 käynnistettiin pilottihanke, jonka tarkoituksena oli laajentaa dynaamisella toiminnanohjausmallilla saavutettuja hyötyjä perusterveydenhuollossa. Saavutetut tulokset:

    • Kiirevastaanoton jonot lyhentyneet yli 50 %
    • Ajanvarausvastaanoton vaikuttavuus parantunut 24 %
    • 80 % ajanvarauspuolen potilaista pystytiin hoitamaan jo ensimmäisellä hoitokerralla
    • 71 % henkilöstökyselyyn vastanneista lääkäreistä koki stressin ja aikataulupaineiden vähentyneen

Pilotin päätyttyä Porvoon kaupunki on päättänyt jatkaa yhteistyötä suun terveydenhuollon lisäksi myös perusterveydenhuollon puolella. Yhteistyö on tarkoitus laajentaa koko Itä-Uudenmaan hyvinvointialueelle 2023 alkaen.

Osallistutko Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päiville tänä vuonna? Ota yhteyttä ja tule tapaamaan hyggalaisia! Yhteystiedot löydät täältä.