Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Hygga Flow laajenee Folktandvården Örebrossa!

Hygga Flow-mallimme on ollut käytössä Örebron lääniin kuuluvassa Lindesbergin kunnassa jo syksystä 2020 lähtien. Vuonna 2022 laajensimme yhteistyötä kahteen uuteen yksikköön ja viime vuoden lopusta toivotimme uudet hammasklinikat Hagan ja Kumlan tervetulleiksi Hygga-perheeseen!

Folktandvården Örebron läänissä on nyt siis yhteensä 5 klinikkaa, jotka hoitavat potilaita Folktandvården Direkt -mallin mukaisesti keskittyen potilasvirtojen optimointiin ja kliinisen hoitoon kuluvan ajan maksimointiin.

Onnistuimme hyvin tarjoamaan kokonaisvaltaista hoitoa vuonna 2023, kun kaiken kaikkiaan Hygga Flow’ta käyttävillä Örebon klinikoilla 71 % potilaista sai kaikki tarvittavat hoidot jo ensimmäisellä käynnillä!

Marras-joulukuussa Direkt-mallilla aloittaneet Haga ja Kumla ovat ottaneet mallin ketterästi käyttöön odottaen parannuksia asiakaskokemukseen ja hoitojonojen lyhentämiseen sekä työyhteisön mahdollisuuteen vähentää työstä aiheutuvaa stressiä mallimme kautta. Me Hyggalla odotamme innolla hyvän yhteistyön jatkumista ja liiketoiminnan kehittämistä yhdessä vuonna 2024!

Tutustu asiakkaamme käyttökokemuksiin Hygga Flow:n käytöstä Folktandvården Lindesbergin suun terveydenhuollossa alla olevan videon kautta.