Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Hygga Flow:lle on myönnetty Avainlippu

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Hygga Flow:lle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetusta tuotteesta. Reaaliaikainen toiminnanohjausmalli Hygga Flow perustuu kerralla kuntoon-toimintatapaan, jossa terveydenhuollon palvelut voidaan tarjota kattavasti yhdellä kerralla. Näin järkevöitetään ammattilaisresurssien käyttöä, minimoidaan tyhjäkäyntiä ja vähennetään terveydenhuollon prosesseista aiheutuvaa hukkaa.

Avainlippu-tunnus kuvastaa sitoutumistamme laatuun, kotimaiseen työhön ja vastuulliseen liiketoimintaan suomalaisten hyvinvoinnin edistämiseksi

Yrityksemme ja Hygga Flow-tuotteemme ovat 100 % kotimaisessa omistuksessa. Palvelukonseptiamme on suunniteltu ja kehitetty Suomessa jo vuodesta 2010 lähtien yhdessä kliinisten ammattilaisten kanssa. Ainutlaatuinen yhdistelmämme kliinistä toimintaa ja ketterä tuotekehitystiimimme varmistavat, että voimme rakentaa tulevaisuuden terveydenhuollon ratkaisuja niin suun- ja perusterveydenhuoltoon kuin sairaalaympäristöönkin.

Mallimme on käytössä omalla hammasklinikallamme sekä lukuisilla hyvinvointialueilla Suomessa ja kansainvälisillä markkinoilla Ruotsissa ja Keski-Euroopassa.