Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Hygga Flow-mallille uutta jalansijaa

Hygga Flow-mallille uutta jalansijaa! 🚀

Suomen suurin hyvinvointialue, Pirkanmaan hyvinvointialue, ottaa Hygga Flow-mallimme käyttöön Nokian sosiaali- ja terveysaseman hammashoitolassa maaliskuussa 2024.

Nyt myös Pirkanmaalla päästään hyötymään mallimme tuomista eduista:
✔ enemmän kerralla
✔ parempi hoidon saatavuus
✔ nopeampi hoitoon pääsy
✔ lyhyemmät hoitojaksot

Hanketta on valmisteltu viime vuoden lopulta lähtien. Toiminnanohjausjärjestelmä kilpailutettiin Pirhan hyvinvointialueen suun terveydenhuollossa marraskuussa, ja Hygga voitti kilpailutuksen. Käyttöönottotoimenpiteet aloitettiin heti joulun alla ja tällä viikolla on käyty laajemmin läpi Nokian toimipaikan suun terveydenhuollon henkilökunnan kanssa, miten toiminta tulee muuttumaan.

”Pirhan toimialajohdon sekä Nokian paikallisjohtajien ja työntekijöiden kanssa asiat ovat edenneet suoraviivaisesti ja nopeasti. Hygga Flow tulee käyttöön upeassa uudessa Nokian sosiaali- ja terveysaseman tiloissa. Maaliskuussa siirrytään tuotantovaiheeseen, jolloin toimipaikan suun terveydenhuollon henkilökunta alkaa toimia Hygga Flow -toimintamallin pohjalta, ja kiinteiden hoitoaikojen sijaan, potilaat saapuvat joustavasti vastaanotolle ja saavat palvelua ilmoitetun aikaikkunan puitteissa”, kertoo Hyggan liiketoimintajohtaja Pauli Nurmi.

Maaliskuussa päästään sitten tositoimiin. Kiitos kaikille osallisille, tästä on hyvä jatkaa kohti sujuvampia suun terveydenhuollon palveluja!

Uutiset aiheesta:

Pirkanmaan hyvinvointialue 4.1.2024
Mediuutiset 4.1.2024
STT info 4.1.2024
Nokian Uutiset 15.1.2024
Nokian Uutiset 12.3.2024
Aamulehti 12.3.2024