Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Hygga lukuina

Hyggan täyttäessä 10 vuotta, on hyvä katsoa, mistä ollaan liikkeelle lähdetty ja missä mennään nyt. Pääset tästä tutustumaan Hyggan virstanpylväisiin vuodesta 2010 tähän päivään asti.

Tänä päivänä meitä hyggalaisia on jo 125. Klinikkaliiketoiminnan laajentuessa Helsingin kaupungin suun terveydenhuollon ostopalvelun myötä rekrytoimme uusia kliinisen työn osaajia jatkossakin. Myös palveluliiketoiminnan kehitystiimiin on haettu lisävahvistuksia syksyn 2020 aikana.

Toiminnanohjausjärjestelmämme, Hygga Flow, on käytössä Suomessa jo yhdeksässä suun terveydenhuollon yksikössä ja kahdella kunnalla perusterveydenhuollon puolella. Suun terveydenhuollon puolella Hygga Flow-mallin avulla operoidaan yhteensä 86 hoitohuonetta ja perusterveydenhuollossa mallimme on käytössä Porvoossa ja Raumalla jo yli 40 hoitohuoneessa.

Kaiken kaikkiaan Hygga Flow-malli toimii tänä päivänä neljässä eri maassa, 16 eri yksikössä ja yhteensä 184 hoitohuoneessa. Hygga Flow-mallin avulla on tehty jo yli 500 000 hoitoa ja ensi vuonna odotammekin kasvua omalle klinikallemme jopa 60 000 uudella asiakkaalla.

Mitä mallimme avulla on saavutettu? Tutustu Hygga Flow-mallin hyötyihin ja saavutettuihin tuloksiin referenssiemme kautta tästä.