Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Hygga valtaa #mimmitkoodaa-hankkeen Instagram-tilin viikoksi

Hygga on mukana edistämässä ohjelmistoalan moninaisuutta ja kannustamassa uusia osaajia hakeutumaan IT-alalle. Tämän vuoksi tartuimmekin Mimmit koodaa-ohjelman haasteeseen 😊

Ensi viikon ajan Mimmit koodaa-ohjelman Instagram-tilin (@mimmitkoodaa) ottaa haltuun Hyggan junior software engineer Jessica Sarlin. Tervetuloa mukaan seuraamaan Jessican työpäiviä ja kokemuksia alalta maanantaista 19.10. alkaen. Pääset kurkistamaan, miltä Jessican työpäivät näyttävät, mitä työtehtäviä softakehittäjällä on ja miten ylläpidetään mielen ja kehon tasapainoa niin työssä kuin vapaa-ajalla. Pääset lisäksi osallistumaan keskusteluihin, esittämään kysymyksiä alasta, työtehtävistä ja opinnoista.

Kiitos Jessica, että tartuit haasteeseen! Mahtavaa päästä seuraamaan sinun viikkoasi!

”Tervetuloa seuraamaan turinoitani töistä ja opinnoista. Viikon aikana kurkistetaan, miten ohjelmistoalalle voi päätyä muutaman mutkan kautta. Lisäksi selvitetään, mikä mahtaa olla possupeli ja missä puussa juuret ovatkin ylhäällä.” Jessica

Mikä on Mimmit koodaa?

Mimmit koodaa -ohjelman tavoitteena on tasa-arvon, diversiteetin ja osaajien kasvattaminen ohjelmistoalalla. Ohjelman pitkäaikaisena tavoitteena on antaa tuleville sukupolville tasa-arvoinen mahdollisuus opiskella ja menestyä IT-alalla sukupuolesta riippumatta. Tutustu Mimmit koodaa-ohjelmaan tästä.

Koodariksi Hyggalle?

Meillä on tälläkin hetkellä avoimia työpaikkoja Hyggan uraauurtavassa tuotekehitystiimissä. Pääset tutustumaan positioihin tästä.

#hygga #hyggasolutions #healthcare #mimmitkoodaa #softwaredeveloper #softwareengineer #igtakeover