Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Hygga ja Dental Mammoth yhteistyöhön

Dental Mammoth Oy:n ja Hygga Oy:n yhteistyön tavoitteena on parantaa suun terveydenhuollon palvelujen laatua ja saatavuutta niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Yhteistyön myötä Dental Mammoth ja Hygga mahdollistavat ratkaisuillaan tehokkaammat suun terveydenhuollon palvelut nykyisille sekä tuleville asiakkaillensa.

”Hygga on innovatiivinen kumppani ja yhteistyömme Hyggan kanssa tulee palvelemaan molempien osapuolien tavoitteita hammashoidon laadun ja tehokkuuden parantamiseksi kansainvälisesti. Molemmilla organisaatioilla on syvä ymmärrys hammashoidon ammattilaisten työstä, arjesta ja resursseista. Pystymme jakamaan yhdistettyä osaamistamme asiakkaidemme hyväksi ja näin luomaan yhdessä ratkaisuja prosessien tehostamiseksi.”, muotoilee Dental Mammoth Oy:n toimitusjohtaja Heikki Autti.

”Dental Mammoth on oman alansa suomalainen edelläkävijä, joka Hyggan tavoin panostaa suunterveydenhuollon kehittämiseen ja tiedolla johtamisen vahvistamiseen. Hyggan ja Dental Mammothin yhteistyö tähtää erityisesti kansainvälisille markkinoille vahvistaen suomalaista alan osaamisen tunnettavuutta niin Keski-Euroopan kuin Intiankin markkinoilla. Yhteistyön vahvana perusteena on molempien osapuolten vahva käytännön ymmärrys ja osaaminen kliinisestä toiminnasta ja sen kehitystarpeista”, Hygga Oy:n toimitusjohtaja Jussi Heiniö kuvaa.

Lisätietoa yhteistyömatkaltamme pääset lukemaan tästä.