Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Sosiaali-ja terveydenhuollon ATK-päivät 2023

Hygga on mukana Sosiaali-ja terveydenhuollon ATK-päivillä Turussa 22.-24.5.2023

Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivät tarjoavat hienon mahdollisuuden kuulla ajankohtaisia keskusteluja hyvinvointialueiden palvelujen organisoinnista sekä tavata potentiaalisia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.

Olemme mukana näytteilleasettajana Sote ATK-päivillä Turun Messukeskuksessa osastolla 54. Lämpimästi tervetuloa tapaamaan hyggalaisia ja kuulemaan kuinka reaaliaikaisen toiminnanohjausjärjestelmämme Hygga Flow:n avulla voimme tarjota vaikuttavampaa terveydenhuoltoa auttaen hyvinvointialueita palvelujen saatavuuden parantamisessa sekä hoitojonojen purkamisessa kestävällä tavalla.

Vaikuttavampaa terveydenhuoltoa, vähemmän prosesseista aiheutuvaa hukkaa

Hygga Flow mahdollistaa joustavat hoitoajat ja sujuvan potilasvirranohjauksen, joiden avulla järkevöitetään ammattilaisresurssien käyttöä, minimoidaan tyhjäkäyntiä ja vähennetään terveydenhuollon prosesseista johtuvaa hukkaa. Todistetusti tehokas Hygga Flow-malli soveltuu sekä perusterveydenhuollon avosairaanhoitoon että suun terveydenhuoltoon. Toimintamallimme on tehokas ratkaisu hoitojonojen purkamiseen ja kokonaisvaltaiseen terveydenhuollon potilasvirran ohjaukseen ja hallintaan. Mallimme avulla olemme esimerkiksi Porvoon kaupungin terveysasemalla lyhentäneet kiirevastaanoton jonoja 50 % ja ajanvarausvastaanoton vaikuttavuus on parantunut 24 %. Lue lisää Porvoon casesta täältä.

Osallistutko Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päiville tänä vuonna? Tule tapaamaan hyggalaisia näyttelyhalliin osastolle 54!