Siirry sisältöön

Referenssit

Imatran suunterveydenhuolto

Hyggan toimintamallin sai vauhdikkaan alun Eksotessa (Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä) maaliskuussa 2017. Hygga Flow:n kustannustehokas malli valittiin Eksotessa käyttöön sekä Imatran, että Lappeenrannan hammashoitoloihin. Käyttöönottoa varten Hygga järjesti koulutuksia paikan päällä Imatralla sekä Helsingissä.  Onnistuneen käyttöönoton jälkeen meni vain kuukausi, kun myös Lappeenrannassa oli Hygga Flow-malli käytössä.

Imatralla Hygga Flow-mallilla toimivia hoitohuoneita on 8 kappaletta. Yhteistyön myötä Imatralla havaittiin tarve ajanvarauksen kehittämiselle: Hyggan ajanvarauksen integraatio otettiin käyttöön huhtikuussa 2018.

Enemmän hoidettuja potilaita

Hygga Flow-mallin käyttöönoton tuomat hyödyt on havaittu Eksotessa nopeasti. Eksoten hammashoitoloissa onnistuttiin hoitamaan jopa 650 asiakasta enemmän vuonna 2017 kuin 2016.  Toiminnan sujuvoituminen on tuonut positiivista palautetta niin henkilöstön, kuin asiakkaidenkin puolelta. ”Asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä. Hammashoitoa jännittävät asiakkaat ovat kiitelleet palautteissa sitä, ettei tarvitsee jännittää kuin kerran.” kertoo Eksoten suun terveydenhuollon ylihammaslääkäri Maarit Natunen.

 

Lue uutinen aiheesta:

Etelä-Saimaan uutiset